24/7

Akoestische wanden en panelen protectie

Het Reinasan systeem zorgt er voor dat akoestische materialen ’easy to clean’ worden en dus langer hun frisse uitstraling behouden. Het daarbij horende minimale en milieuvriendelijke onderhoud verlengd de levensduur van het behandelde oppervlak. Ervaar onze blijvende bescherming nu ook zelf.

Reinasan protectie

Binnen protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. koffievlekken, huidvetten of wijn) kan gaan hechten aan de stof. De bron wordt aangepakt waardoor er ook geen vervelende geuren ontstaan. Tevens wordt er een antistatische werking gecreëerd. Het object wordt in zijn geheel hygiënischer.

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan Akoestische panelen en wanden Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht op het object voordat deze wordt afgeleverd bij de (eind)klant. Dit gebeurd af fabriek, of bij de handelaar. Het kan voor komen dat het materiaal op locatie nog wordt voorzien van de beschermlaag, zodra deze uit de verpakking wordt gehaald, vóór in gebruik name. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Bestaand paneel of wand tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat reeds bestaande producten/objecten niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions wordt het product zo goed als nieuw en kan vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo is het product weer schoon en netjes, en blijft het dat met 5 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Inmiddels zijn er veel producten in de Benelux behandeld met dit systeem dankzij onze partners. We blijven nieuwe partners verwelkomen die dit systeem aan hun business willen toevoegen.