24/7

Voertuigen exterieur protectie

Het Reinasan systeem zorgt er voor dat de buitenkant van allerlei soorten voertuigen easy to clean worden en langer hun schone en frisse uitstraling behouden op eenvoudige wijze. Dit i.c.m. minimaal en milieuvriendelijk onderhoud zodat niet alleen de gebruiker, maar ook het milieu daarvan profiteert. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Reinasan protectie

Buiten protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. atmosferisch, vogelfeces, of remstof) kan gaan hechten aan het oppervlak. De bron wordt aangepakt waardoor er ook geen laag opbouw kan ontstaan. Tevens wordt er een antistatische werking gecreëerd. 

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan Voertuigen Exterieur Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht op het object voordat deze wordt afgeleverd bij de (eind)klant. Dit gebeurd af fabriek, of bij de handelaar. Het kan voor komen dat de beschermlaag op locatie wordt aangebracht, vóór in gebruik name. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Gebruikt voertuig tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat reeds gebruikte voertuigen niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions wordt het voertuig zo goed als nieuw en kan vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo is het voertuig weer schoon en netjes, en blijft het dat met 2 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Inmiddels zijn er verschillende soorten voertuigen behandeld met dit systeem dankzij onze partners. Kijk gerust bij onze referenties voor een partner bij jou in de buurt. Uiteraard blijven we nieuwe partners verwelkomen die dit systeem aan hun business willen toevoegen.