24/7

Voertuigen interieur protectie

Het Reinasan systeem zorgt er voor dat voertuigen aan de binnenkant easy to clean worden en langer hun frisse uitstraling behouden op eenvoudige wijze. Dit i.c.m. minimaal en milieuvriendelijk onderhoud zodat de levensduur van de behandelde materialen verlengd wordt. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Reinasan protectie

Binnen protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. koffievlekken, huidvetten of bloed) kan gaan hechten aan de stof. De bron wordt aangepakt waardoor er ook geen vervelende geuren ontstaan. Tevens wordt er een antistatische werking gecreëerd. Het object wordt in zijn geheel hygiënischer.

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan Voertuigen Interieur Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht op het object voordat deze wordt afgeleverd bij de (eind)klant. Dit gebeurd af fabriek, of bij de handelaar. Het kan voor komen dat het oppervlak soort op locatie nog wordt voorzien van de beschermlaag, vóór in gebruik name. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Gebruikt voertuig tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat reeds gebruikte voertuigen aan de binnenkant niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions wordt het voertuig zo goed als nieuw en kan vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo is het voertuig weer schoon en netjes, en blijft het dat met 5 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Inmiddels zijn verschillende soorten voertuigen behandeld met dit systeem dankzij onze partners. Uiteraard blijven wij nieuwe partners verwelkomen die dit systeem willen toevoegen aan hun business.