24/7

Tent & Zonwering protectie

Het Reinasan systeem zorgt er voor dat allerlei soorten zonweringen en tenten easy to clean worden en langer hun frisse uitstraling behouden op eenvoudige wijze. Dit i.c.m. minimaal onderhoud zodat de levensduur van de behandelde materiaal soorten verlengd wordt. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Reinasan protectie

Buiten protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. atmosferisch, schimmels of feces) kan gaan hechten aan de stof. De bron wordt aangepakt zodat i.c.m. (regen) water de vervuiling kan afspoelen. Tevens wordt er een antistatische en luchtzuiverende werking gecreëerd!

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan Tent & Zonwering Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht op het object voordat deze wordt afgeleverd bij de (eind)klant. Dit gebeurd af fabriek, of bij de handelaar. Het kan voor komen dat de stof/materiaal op locatie nog wordt voorzien van de beschermlaag, voor of direct na montage. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Bestaand doek tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat reeds bestaande doeken of andere materiaal soorten niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions wordt het materiaal zo goed als nieuw en kan vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo straalt het doek weer als bij nieuwstaat, met 5 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Inmiddels staan er veel beschermde tenten en hangen er andere typen zonwering door geheel Europa, behandeld met dit systeem, dankzij onze partners. Nieuwe partners verwelkomen wij uiteraard graag.