24/7

Care & Cure protectie

Het Reinasan systeem zorgt dat diverse objecten, materiaal- en oppervlak soorten easy to clean worden en langer hun frisse uitstraling behouden op eenvoudige wijze. Dit i.c.m. minimaal en milieuvriendelijke onderhoud zodat de levensduur wordt verlengd. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Reinasan protectie

Hygiëne protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. micro organisme, huidvetten of bloed) kan gaan hechten aan het materiaal. De bron wordt aangepakt waardoor er ook geen vervelende geuren ontstaan. Tevens wordt er een antistatische werking gecreëerd. Het object wordt in zijn geheel hygiënischer.

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan Care & Cure Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht op het object voordat deze wordt afgeleverd bij de (eind)klant. Dit gebeurd af fabriek, of bij de handelaar. Het kan voor komen dat op locatie de beschermlaag wordt aangebracht, vóórdat het in gebruik wordt genomen. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Gebruikte objecten tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat reeds gebruikte objecten niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions wordt het object zo goed als nieuw en kan vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo staat het object er weer netjes bij, en blijft het dat met 3 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Inmiddels zijn er talloze objecten, materiaal- en oppervlak soorten bij de Care & Cure behandeld met dit systeem dankzij onze partners. Kijk gerust bij onze referenties voor een partner bij jou in de buurt. Uiteraard blijven we nieuwe partners verwelkomen dit dit systeem aan hun business willen toevoegen.