24/7

Gevel & gebouw protectie

Het Reinasan systeem zorgt er voor dat façades easy to clean worden en langer hun frisse uitstraling behouden op eenvoudige wijze. Dit i.c.m. minimaal onderhoud zodat de levensduur van de behandelde oppervlak soorten verlengd wordt. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Reinasan protectie

Buiten protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. feces, mossen of atmosferisch) kan gaan hechten aan het object. De bron wordt aangepakt waardoor er geen opbouw van vervuiling kan ontstaan. Tevens wordt er een antistatische en luchtzuiverende werking gecreëerd. Het behandelde object draagt zo enorm bij aan duurzaamheid!

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan Gevel en Gebouw Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht. Bij bepaalde onderdelen gebeurd dit af fabriek, of bij de handelaar. Op locatie wordt de beschermlaag voor oplevering aangebracht. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Bestand object tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat reeds bestaande objecten niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions wordt het object zo goed als nieuw en kan vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo wordt het object weer schoon en netjes én blijft het dat ook, met 10 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Inmiddels zijn er veel façades en objecten behandeld met dit Reinasan systeem dankzij onze partners. Uiteraard kunnen nieuwe partners zich aanmelden die dit systeem willen toe voegen aan hun business.