24/7

Vloer protectie

Het Reinasan systeem zorgt er voor dat vloeren easy to clean worden en langer hun frisse uitstraling behouden op eenvoudige wijze. Dit i.c.m. minimaal onderhoud zodat de levensduur van de behandelde meubels verlengd wordt. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Reinasan protectie

Binnen protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. koffievlekken, vuil door schoeisel of voedsel) kan gaan hechten aan het oppervlak. De bron wordt aangepakt waardoor er ook geen vervelende geuren ontstaan. Tevens wordt er een antistatische werking gecreëerd. Het object wordt in zijn geheel hygiënischer én veiliger!

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan Vloer Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht op het oppervlak soort voordat deze wordt afgeleverd bij de (eind)klant. Dit gebeurd af fabriek, of bij de handelaar. Het kan voor komen dat de vloer op locatie nog wordt voorzien van de beschermlaag, zodra deze net gelegd is, vóór in gebruik name. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Bestaande vloer tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat reeds bestaande vloeren niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions wordt de vloer zo goed als nieuw en kan vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo ligt de vloer er weer netjes bij, met 5 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Inmiddels liggen er veel vloeren in de Benelux behandeld met dit systeem dankzij onze partners.  Uiteraard kunnen nieuwe partners zich aanmelden om dit systeem toe te voegen aan hun business.