Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Betekenis iconen

×

Betekenis iconen

Heeft u hulp nodig bij het begrijpen van onze iconen? Wij hebben geprobeerd het zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Iconen overzicht:

Icoon 24/7 active 24/7 Active
Zowel de protectie als reiniger is 24/7 actief, dit is een actieve veilige manier van ontmanteling van ongewenste micro organismen en afbreken van alle organische vervuilingen.
Icoon Deep Cleaning Solutions Deep Cleaning Solutions
Een serie van krachtige reinigers ontwikkeld tegen organische verontreinigingen zoals schimmels, algen, vetten, eiwitten, fijnstof etc; toepasbaar op alle oppervlakken, materialen en objecten.
Icoon Protect Surface Solutions Protect Surface Solutions
Een serie van producten die permanent alle oppervlakken en of materialen actief 24/7 beschermt tegen luchtvervuiling en alle organische vervuilingen en micro-organismen.
Icoon Recyclable Recycable
Niet alleen de verpakkingsmaterialen zijn recyclebaar, maar ook de vervuiling die wordt aangepakt door de DCS. De ontleden onderdelen van het vuil kunnen zo worden opgenomen in het milieu en worden binnen 14 dagen voor 98% afgebroken.
Icoon PH-Neutral PH-neutral
De gehele methode, en dus ook de producten, zijn veilig, watergedragen, op PH-neutrale waarde en bevatten geen gevarentekens. Door te werken met hoog concentraten wordt bespaart op plastic verpakkingen, transport en CO2 uitstoot.
Icoon Bio Catalyst Bio catalyst
Een Biocatalyst leeft van organische vervuiling met als doel om chemische processen te versnellen. Hij knipt als het ware de samenstelling van die vervuiling uit elkaar waardoor bijv. bloed geen bloed meer is. Het wordt op een natuurlijke manier afgebroken.
Icoon Photo Catalyst Photo catalyst
Er is sprake van fotokatalyse als een chemische reactie versneld wordt als gevolg van een gelijkmatige blootstelling aan zowel een stof katalysator als aan licht. Deze reactie kan duizenden tot miljoenen keren versneld worden. Het opvallende van fotokatalyse is dat er sprake is van een gecombineerde blootstelling. Er zal geen significante versnelling van de reactie plaatsvinden bij blootstelling aan slechts één van de factoren.
Icoon Easey-to-Clean Easy-to-clean
Eenvoudig onderhoud gecreëerd door unieke combinatie van milieuvriendelijke protectie en dieptereinigings producten.
Icoon Eco-Friendly Eco-friendly
De gehele methode, en dus ook de producten, zijn veilig, watergedragen, op Ph neutrale waarde en bevatten geen gevarentekens. Door te werken met hoog concentraten wordt bespaart op plastic verpakkingen, transport en CO2 uitstoot.
Icoon Bacteria proof Bacteria proof
Permanente 24/7 ontmanteling van schadelijke bacteriën door celwand open te breken en cytoplasma uit te schakelen waardoor de andere bacteriën zich niet meer kunnen vermeerderen.
Icoon Virus proof Virus proof
Permanente 24/7 ontmanteling van schadelijke virussen door de eiwitlaag middels electron oxidatie uit te schakelen waardoor het geen mens, dier of plant meer kan besmetten.
Icoon UV-Proof UV proof
UV Protectie tegen verkleuring en veroudering. Oppervlak wordt beschermd door speciale UV filter. Hierdoor wordt verkleuring/veroudering verminderd.
Icoon Smog proof Smog proof
Permanente 24/7 ontmanteling van schadelijke stoffen/gassen die smog veroorzaken door middel van electron oxidatie aan het oppervlak in de buitenlucht.
Icoon Odour proof Odour proof
Vervelende geuren ontstaan door schimmels en bacteriën die na reiniging vaak in het oppervlak aanwezig blijven. Door 24/7 actieve protectie en specifieke reiniger wordt dit voorkomen.
Icoon NOx/VOC proof NOx/VOC proof
Permanente 24/7 ontmanteling van schadelijke stoffen/gassen zoals NOx en VOC door middel van electron oxidatie aan het oppervlak in de buitenlucht.
Icoon Fungi Proof Fungi proof
Permanente 24/7 ontmanteling van schadelijke schimmels door electron oxidatie waardoor schimmels worden uitgeschakeld.
Icoon Dust proof Anti-Static Dust proof / Anti-static
Oppervlak wordt antistatisch waardoor het minder stof aantrekt of vasthoudt.
Icoon Dirt proof Dirt proof
Protectie die alle organische vervuilingen actief 24/7 tegengaat. Oppervlak wordt easy to clean. Vuil zal niet in de poriën meer aanhechten en is met ons onderhoudsmiddel gemakkelijk te verwijderen.
Icoon Algae proof Algae proof
Permanente 24/7 ontmanteling van algen door electron oxidatie. Hierdoor wordt bij de bron het probleem voorkomen.
Icoon Air Cleaning Air cleaning
Door electron oxidatie wordt 24/7 schadelijke stoffen/gassen zoals VOC-emissies, de uitstoot van vluchtige organische componenten die het gezonde binnenklimaat van woningen of gebouwen kunnen beïnvloeden, onschadelijk gemaakt.

Protection Surface Solutions

De Reinasan protectiemiddelen uit de PSS-serie worden in de poriën van het oppervlak van het materiaal aangebracht middels specialistische spuittechnieken.

Ontdek PSS-serie

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office