Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Micro-organismen

×

Wat zijn micro-organismen?

Micro-organismen zijn met het blote oog niet te zien. Dit zijn bijvoorbeeld bacteriën, schimmels of gisten. Officieel behoren virussen of eencellige parasieten niet tot de micro-organismen omdat ze zich niet zelfstandig kunnen delen.

Waar leven micro-organismen?

Micro-organismen leven overal en zijn dus aanwezig in de grond, in het voedsel, op werkplekken maar ook in sanitaire voorzieningen. Veel micro-organismen zijn onschuldig maar dit is niet altijd het geval. Er zijn ook ziekte veroorzakende micro-organismen zoals salmonella bacteriën, EHEC of candida. Door het houden aan strikte hygiëneregels, kan worden voorkomen dat de ziekte veroorzakende micro-organismen zich kunnen verspreiden, overleven of een besmetting van personen kunnen veroorzaken. Micro-organismen kunnen ook op een nuttige manier een bijdrage leveren aan processen zoals bij fermentatie het geval is.


Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office
Mischa Reinasan Wat leuk dat u interesse heeft. Ik stuur u graag wat informatie toe. Uiteraard sta ik er voor open om met u mee te denken. Ik ben te bereiken op +31 (0)43 - 302 00 41.

Mischa Frijns - Mede-eigenaar Reinasan

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.