Reinasan

Hygiëne protectie

Reinasan biedt het milieuvriendelijke alternatief voor geoptimaliseerde hygiëne en gezondheid. Maximale bescherming en minimaal onderhoud. Daarnaast wordt de levensduur van objecten en materiaal soorten verlengd dankzij de 24/7 actieve hygiëne protectie. Ervaar de blijvende bescherming nu zelf.

Bestaande objecten

Refurbish

Het Reinasan systeem is toe te passen op zowel nieuwe- als bestaande objecten. In het geval van bestaande objecten wordt er eerst een dieptereiniging uitgevoerd. Door te reinigen op moleculair niveau ontstaat er een dieptereiniging tot diep in de poriën. Dit zorgt voor een zichtbaar en meetbaar schoner resultaat. Het object/oppervlak soort is nu tot in de diepte vrij van vervuiling. Vervolgens kan de aan te brengen beschermlaag zich voldoende aanhechten. Deze werkwijze zorgt ervoor dat gebruikte en bestaande oppervlak soorten of objecten een tweede leven krijgen, de levensduur aanzienlijk wordt verlengd en dat met een verhoogde hygiënische waarde!

Blijvend beschermd

De nieuwe standaard

Reinasan onderscheidt zich niet alleen door de milieuvriendelijke basis, maar ook door de permanente (24/7) actieve bescherming. Reguliere reinigings- en beschermingsproducten moeten regelmatig gebruikt of aangebracht worden, dit in tegenstelling tot de Reinasan producten.

Safer

Bronbestrijding

Onze producten zijn op water basis en veilig voor zowel de Care & Cure als food industrie. Het is geen desinfectiemiddel en hierdoor veel veiliger voor mens, dier en milieu. Gevaarlijke bacteriegroei en vervuiling worden bij de bron aanpakt.

Cleaner

Geen halve maatregelen

De producten en methoden van Reinasan zijn zeer effectief en eenvoudig in gebruik. De beschermingsproducten maken alle objecten materialen easy to clean. Gevoelige objecten zoals bijvoorbeeld touchscreens  worden niet aangetast. Permanent actief op elk oppervlak.

Controle

Meten

De werking van de hygiëne protectie is meetbaar. Daar waar nodig of wensbaar is kan gebruikt worden gemaakt van de Reinasan consultancy afdeling. Zo kunnen meetmomenten naar behoefte worden gepland om grip te behouden op hygiëne. Dit verbeterd niet alleen de werkomgeving maar ook de beleving voor cliënt/patiënt en medewerker.

Reinasan

Veel gestelde vragen

Nee, ook in andere marktsegmenten waar hygiëne een belangrijke rol speelt

Traditionele producten werken als een momentopname, terwijl onze producten 24/7 actief zijn
Dat biedt geen meerwaarde ivm de aanhechting van het product. Handen wassen is ons advies

Onze protectiemiddelen worden door onze partners aangebracht

Andere vraag? Neem contact op.

Duurzame technologie

Onze missie

Effectief en duurzaam een blijvende, hygiënische omgeving creëren op een eenvoudige manier, dat is onze missie. Door de permanente werking van onze middelen en methoden wordt desinfectie aanbrengen op regelmatige basis overbodig. Hierdoor kan een enorme winst worden behaald op transport, plastic afval, productieprocessen en opslag. Zo werken wij samen met onze partners en dienstverleners aan een schoner milieu.

Neem contact op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.