24/7

Betonconstructie renovatie protectie

Het Reinasan systeem zorgt er voor dat beton constructies gerenoveerd worden, zodat deze easy to clean worden en langer hun frisse uitstraling behouden op eenvoudige wijze. Dit i.c.m. minimaal onderhoud zodat de levensduur van de behandelde meubels verlengd wordt. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Reinasan protectie

Buiten protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. korstmossen, feces of atmosferisch) kan gaan hechten aan de objecten. De bron wordt aangepakt waardoor er ook geen residu opbouw kan ontstaan. Tevens wordt er een luchtzuiverende en antistatische werking gecreëerd.

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan Betonconstructie Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht op het object. Dit gebeurd nadat de renovatie heeft plaats gevonden. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Bestaande objectdelen tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat reeds bestaande oppervlak soorten niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions wordt het object zo schoon als nieuw en kan vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo is en blijft het object weer schoon en netjes, met 10 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Inmiddels worden meer en meer betonconstructies geconserveerd met dit systeem dankzij onze partners. Kijk gerust bij onze referenties voor een partner bij jou in de buurt. Uiteraard kunnen nieuwe partners zich aanmelden.