24/7

TouchSafe

Het Reinasan systeem zorgt er voor dat handcontactpunten easy to clean én hygiënischer worden en langer hun frisse uitstraling behouden op eenvoudige wijze. Dit i.c.m. minimaal en milieuvriendelijk onderhoud zodat de levensduur van de behandelde oppervlak soorten verlengd wordt. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Reinasan protectie

Hygiëne protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. micro organisme, huidvetten of bloed) kan gaan hechten aan het oppervlak. De bron wordt aangepakt waardoor er ook geen vervelende geuren ontstaan. Tevens wordt er een antistatische werking gecreëerd. Het object wordt in zijn geheel hygiënischer.

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan TouchSafe Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht op het object voordat deze wordt afgeleverd bij de (eind)klant. Dit gebeurd af fabriek, of bij de handelaar. Op locatie de beschermlaag aanbrengen is uiteraard mogelijk, zowel bij nieuwe als bij bestaande/gebruikte handcontactpunten. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Bestaand handcontactpunt tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat reeds gebruikte handcontactpunten niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions wordt het handcontactpunt zo goed als nieuw en kan vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo is het weer schoon en hygiënisch, en blijft het dat met 3 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Inmiddels zijn er veel handcontactpunten in diverse marktsegmenten behandeld met dit systeem dankzij onze partners. Kijk gerust bij onze referenties voor een partner bij jou in de buurt. Uiteraard kunnen nieuwe partners zich aanmelden.