Reinasan

Handcontactpunten Protectie

Wegens hogere kosten, personeelstekort en tijdsgebrek worden bepaalde oppervlak soorten steeds minder (goed) gereinigd. Vaak zijn dit de handcontactpunten. Binnen een werkomgeving zijn tientallen oppervlak soorten op te noemen welke men met de handen veelzijdig aanraakt. Denk aan toestenborden, touchscreens, display van koffieautomaten, deurklinken, kranen, zeepdispensers, bedieningspanelen enzovoorts. Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan Protectie

Het door ons ontwikkeld systeem beschermd alle gewenste objecten en oppervlak soorten. Door het toepassen van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra functionaliteiten toegevoegd aan handcontactpunten en andere hygiëne gevoelige objecten. Zo ontstaat er een effectieve bronbestrijding zodat microbiologie en nare geurtjes geen kans krijgen te ontwikkelen. Ook eventuele vlekken zijn met het beschikbare pH neutrale onderhoudsmiddel, gemakkelijk te verwijderen. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt tot 3 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Het is uiterst geschikt voor flexwerkplekken, toiletruimtes, meetingrooms, afspraken balies, toonbanken, zorghulpmiddelen en kassasystemen. Zo ontstaat er controle en creëert het inzicht op hygiëne management en faciliteert een complete en gezonde werkplek.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Onze nieuwe partner, agent of distributeur worden? Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wordt jij onze nieuwe distributeur?
Neem contact met ons op voor meer informatie.