Reinasan HB interieur protectie

Reinasan

Interieur protectie

De Reinasan methode en oplossingen zorgen voor het vlekvrij houden van oppervlaktes en de reductie van nare geurtjes op eenvoudige wijze. Dit alles met minimaal onderhoud en verlenging van de levensduur van producten. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Neem contact op
×

Beschermt oppervlaktes

Waarom Interieur protectie

Onze interieur protectie zorgt voor een permanente bescherming van alle oppervlaktes binnenshuis. Zo voorkomt u eenvoudig organische vervuiling, vlekken, verkleuring, schimmels en onaangename geurtjes.

Total cost of ownership
Besparend

Total Cost of Ownership

Door het aanbrengen van onze producten behouden materiaalsoorten en objecten langer hun oorspronkelijke uitstraling en gaan ze langer mee. Door alle kosten en besparingen op een rijtje te zetten krijgt u snel inzicht in de voordelen.

Neem contact op

Voorkomen beter dan genezen
Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen

Hardnekkige vlekken, residu opbouw, slipgevaar of vuil opbouw kunnen eenvoudig worden voorkomen door het gebruik van onze interieur protectie.

Neem contact op

Less is more
Eenvoud

Less is more

De interieur protectie bevat meerdere sterke eigenschappen. Zo heeft het een hoge krasvastheid, de werking is tot wel 5 jaar gegarandeerd. Het middel is op waterbasis, niet zichtbaar en veilig voor oppervlak en gebruiker. De objecten die zijn behandeld, worden met een serienummer geregistreerd, waardoor altijd te achterhalen is wanneer het is aangebracht en of u nog garantie geeft.

Neem contact op

Reinasan - FAQ
Reinasan

Veelgestelde vragen

Welke soorten stoffen zijn behandelbaar?
Alle stofsoorten voor ”binnen” gebruik
Is het product werkzaam in donkere ruimtes?
Licht (kunstmatig of zonlicht) is nodig om de 24/7 werking te kunnen garanderen
Kan ik oude vlekken uit de bank hiermee verwijderen?
Daar adviseren wij onze Deep Cleaning producten voor
In welke mate voorkomt het slipgevaar?
Slipgevaar wordt vaak veroorzaakt door residu- en vuilopbouw. Door de protectie kan vuil niet hechten en middels de onderhoudsmiddelen vind er geen residuopbouw plaats
kan elk onderhoudsmiddel worden ingezet na aanbrengen?
Ja en nee. Ja; het kan maar dan kunnen we geen garantie geven wegens eventuele opbouw van vuil en of residuen

Andere vraag? Neem contact op.

Neem contact op

We doen het samen

Onze partners

Onze partners werken met de Reinasan methode en zijn o.a. actief binnen de kantoorinrichting, automotive, akoestiekbranche, horecaleveranciers, vloerenhandel en meubelverkopers.

Reinasan Mischa vierkant

Duurzame technologie

Onze missie

Door onze kennis te delen met onze partners zijn we in staat bestaande processen te vereenvoudigen, zodat we gezamenlijk een positieve bijdrage kunnen leveren aan het milieu, de volksgezondheid en duurzaamheid. Zo helpen we samen de aarde leefbaar te houden.

Onze missie

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.