Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Hygiene protection: blijvend beschermd

Conventionele reinigings- en desinfectiemiddelen kunnen veelal worden toegepast als personeel niet aanwezig is. Daarnaast bieden deze oplossingen geen permanente bescherming. Wij hebben de oplossing.

Neem contact op
×

Hygiene protection

24/7 Actieve functies van Hygiene Protection:

Icoon Bacteria proof Icoon Virus proof Icoon Dust proof Anti-Static Icoon Odour proof Icoon Dirt proof Icoon Fungi Proof Icoon 24/7 active

Uw voordelen

Hygiene Protection werkt kostenbesparend en zorgt voor een veiligere en hygiënische (leef)omgeving. Tot 3 jaar gegarandeerd en wordt middels meetwaardes en controles wordt vastgelegd.

Onze producten

Onze producten zijn op waterbasis en zijn veilig voor Care -, Cure – en Food industrie. Het is geen desinfectiemiddel en veilig voor mens, dier en milieu. De bacteriegroei wordt bij de bron aanpakt.

Easy-to-clean

In combinatie met onze DCS reinigingsproducten zijn alle materialen Easy-to-clean. Displays en gevoelige materialen van apparatuur worden niet aangetast. Permanent actief op elk oppervlak.

Schimmels, gisten, bacteriën en virussen

Onze hygiëne protectie doodt volgens ISO20734:202, ISO20743:2013, JIS L 1902:2008, GB15979-202 de volgende schimmels, gisten, bacteriën en virussen:

Word zakelijk partner van Reinasan

Fabrikanten of verkopers, van de meest uiteenlopende producten, hebben met elkaar gemeen dat deze producten door gebruik of weersinvloeden vervuild of in hygiënisch opzicht onveilig worden. Reinasan heeft hiervoor een doeltreffende oplossing en richt zich op partners die hun producten en objecten graag blijvend mooi, schoner, groener en duurzaam veiliger willen zien. De Reinasan-methode biedt deze mogelijkheid, geeft uw klanten iets extra’s en zorgt er mede voor dat u uw concurrenten een stapje vóór blijft als het om duurzaamheid gaat.

Bekijk de partnervoordelen

Onze doelen

Onze focus ligt op het creëren van oplossingen met direct effect, welke duurzaam zijn op de lange termijn. Reinasan creëert daarom producten met:

  • Meetbaar effect.
  • Garantie.
  • Duurzame grondstoffen.

Om de gewenste resultaten te bereiken:

  • Leren we van de eeuwenoude wijsheid van de natuur.
  • Gebruiken we de laatste technologische ontwikkelingen.
  • Combineren we deze met gezond verstand tot praktische oplossingen.

Deze oplossingen worden samen met u en via partnerprogramma’s snel en doelgericht inzetbaar gemaakt.

Wij kunnen het ons voorstellen dat u misschien wat vragen heeft. Neem een kijkje in onze FAQ.

Bekijk de FAQ

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office