Reinasan

Actieve protectie

Het Reinasan systeem zorgt voor het vlekvrij houden van oppervlakken en de reductie van nare geurtjes op eenvoudige wijze. Dit alles met minimaal onderhoud en verlenging van de levensduur van producten. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Bestaande objecten

Refurbish

Het Reinasan systeem is toe te passen op zowel nieuwe- als bestaande objecten. Door te reinigen op moleculair niveau ontstaat er een milieuvriendelijke dieptereiniging. Van poriën tot onderliggende vezels, de Reinasan producten pakken de vervuiling aan. Dit zorgt voor een zichtbaar en meetbaar schoner resultaat. Het object/oppervlak soort is nu tot in de diepte vrij van vervuiling. Vervolgens kan de aan te brengen beschermlaag zich voldoende aanhechten. Deze werkwijze zorgt ervoor dat gebruikte oppervlak soorten of objecten een tweede leven krijgen.

Besparend

Total Cost of Ownership

Door het aanbrengen van onze producten behouden materiaalsoorten en objecten langer hun oorspronkelijke uitstraling en gaan ze langer mee. Door alle kosten en besparingen op een rijtje te zetten krijgt u snel inzicht in de voordelen.

Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen

Hardnekkige vlekken, residu opbouw, slipgevaar of vuil opbouw kunnen eenvoudig worden voorkomen door het laten toepassen van onze 24/7 actieve protectie. Hierdoor wordt het behandelde object easy to clean en biedt het Reinasan milieuvriendelijke en pH neutrale reinigingsmiddel ondersteuning daar waar nodig is.

Eenvoud

Less is more

De Reinasan protectie bevat meerdere sterke eigenschappen. Zo heeft het een hoge krasvastheid en de werking is tot wel 5 jaar gegarandeerd. Het product is op waterbasis, niet zichtbaar en veilig voor oppervlak en gebruiker. De objecten die zijn behandeld, worden met een serienummer geregistreerd, waardoor altijd te achterhalen is wanneer het is aangebracht en of u nog garantie heeft.

Controle

Meten

De werking van de protectie is meetbaar. Daar waar nodig of wensbaar is kan gebruikt worden gemaakt van onze Reinasan consultancy afdeling. Zo kunnen meetmomenten periodiek worden ingepland om grip te behouden op reinheid én op hygiëne.

Reinasan

Veel gestelde vragen

Alle stofsoorten voor ”binnen” gebruik

Licht (kunstmatig of zonlicht) is nodig om de 24/7 werking te kunnen garanderen

Daar adviseren wij onze Deep Cleaning producten voor

Slipgevaar wordt vaak veroorzaakt door residu- en vuilopbouw. Door de protectie kan vuil niet hechten en middels de onderhoudsmiddelen vindt er geen residuopbouw plaats

Ja en nee. Ja; het kan maar dan kunnen we geen garantie geven wegens eventuele opbouw van vuil en of residuen

Andere vraag? Neem contact op.

We doen het samen

Partners

Onze partners werken met de Reinasan systemen en zijn o.a. actief binnen de kantoorinrichting, automotive, akoestiekbranche, horecaleveranciers, vloerenhandel en meubelverkopers.

Duurzame technologie

Onze missie

Effectief en duurzaam een blijvende, hygiënische omgeving creëren op een eenvoudige manier, dat is onze missie. Door de permanente werking van onze middelen en methoden wordt desinfectie aanbrengen op regelmatige basis overbodig. Hierdoor kan een enorme winst worden behaald op transport, plastic afval, productieprocessen en opslag. Zo werken wij samen met onze partners en dienstverleners aan een schoner milieu.

Neem contact op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.