Reinasan

Actieve protectie

Objecten die worden blootgesteld aan weersinvloeden zoals UV-licht, luchtvervuiling en temperatuurschommelingen hebben het vaak zwaar te verduren. Onze oplossingen verlengen de levensduur van elk object en materiaal soort. Ervaar onze blijvende (24/7) bescherming nu zelf.

Bestaande objecten

Renovatie

Het Reinasan systeem is toe te passen op zowel nieuwe als bestaande objecten. In het geval van bestaande objecten wordt er eerst een milieuvriendelijke dieptereiniging uitgevoerd. Door te reinigen op moleculair niveau ontstaat er een dieptereiniging tot diep in de poriën. Dit zorgt voor een zichtbaar en meetbaar schoner resultaat. Het object/oppervlak soort is nu tot in de diepte vrij van vervuiling. Vervolgens kan de aan te brengen beschermlaag zich voldoende aanhechten. Deze werkwijze zorgt ervoor dat gebruikte/bestaande oppervlak soorten of objecten een tweede leven krijgen, de levensduur aanzienlijk wordt verlengd en dat met een luchtzuiverende werking!

Economisch

Financiële voordelen

Alles is onderhevig aan vervuilingen en veroudering. Met geregeld onderhoud, zoals schoonmaken, zijn grote investeringen gemoeid, vooral bij gebouwen en andere bouwobjecten. Door het Reinasan systeem toe te passen, kan hier eenvoudig op worden bespaard.

Esthetisch

Visitekaartje

Behalve de bekende functionaliteiten van de buitenschil van een gebouw is het ook een visitekaartje. Atmosferische vervuiling, algen, mossen en Uv-licht zijn debet aan veroudering, verkleuring en aantasting van oppervlak soorten. Door het Reinasan systeem wordt hierop ingegrepen en zodoende vindt er verduurzaming plaats.

Ecologisch

Milieuvriendelijk

De Reinasan producten zijn op water basis. Ze hebben een natuurlijke en actieve werking d.m.v. katalysatoren. Geen zware chemicaliën, chloorverbindingen of op basis van alcohol. Doordat het pH neutraal en biologisch afbreekbare middelen zijn, kunnen ze eenvoudig, snel en veilig worden aangebracht.

Controle

Meten

De werking van de protectie is meetbaar. Daar waar nodig of wensbaar is kan gebruikt worden gemaakt van onze Reinasan consultancy afdeling. Zo kunnen meetmomenten periodiek worden ingepland om grip te behouden op reinheid en daardoor op de levensduur van het object.

Reinasan

Veel gestelde vragen

Verschillen in o.a. garantie en werkende eigenschappen

We garanderen 10 jaar

Nee, alleen partners welke specifieke training hebben gehad

Bijna alle bescherm en impregneer producten zijn passief dus doen niets met de vervuiling zelf, enkel dan alleen waterafstotend. Onze protectie heeft een actieve functie die 24/7 werkt en vervuiling omzet in milieuvriendelijke en afbreekbare stoffen. Ook doordat het behandelde oppervlak antistatisch is geworden en het rain-wash-effect blijven oppervlaktes schoner. Daarmee creëren we duurzaam schone oppervlakken. De protectie functioneert tot diep in de poriën (op Nano-niveau) van het oppervlak

Andere vraag? Neem contact op.

We doen het samen

Partners

Onze partners hebben de Reinasan systemen inmiddels al vele malen toegepast bij overheidsgebouwen, petrochemie fabrieken, kantoorgebouwen, monumentale gebouwen, zieken- en verzorgingstehuizen, horecagelegenheden, hotels en villa’s.

Duurzame technologie

Onze missie

Onze ambitie is een duurzamere wereld. Door onze partners worden de Reinasan systemen inmiddels veelvuldig ingezet. Wij hopen van harte dat we meer nieuwe partners mogen verwelkomen, zodat de groene voetafdruk zich verder blijft verspreiden.

Neem contact op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.